۱۲ نکته مهم هنگام دویدن روی تردمیل

نکات دویدن روی تر دمیل

۱۲ نکته مهم هنگام دویدن روی تردمیل

  1. هرگز با پاهای برهنه بر روی تردمیل پیاده روی نکرده و یا ندوید و حتما باید کفش های مخصوص دویدن را پوشیده باشید چراکه خطر بالای آسیب دیدگی را در بر خواهد داشت. حتی برای مدت زمان کوتاه نیز این کار را انجام ندهید. سعی کنید تعادل خود را از همان ابتدا حفظ کنید.
  2. شروع حرکت و پایان حرکت بر روی تردمیل همواره با سرعت بسیار آهسته انجام شود. سعی کنید زمان حرکت خود را در نظر گرفته تا قبل از پایان یافتن آن ، بتوانید فرایند سرد کردن بدن با سرعت پایین را انجام دهید.
  3. همواره گیره ایمنی دستگاه را به خود متصل کنید.
  4. در صورتی که در حین دویدن احساس سر گیجه و یا سیاهی رفتن چشم ها را دارید ویا اینکه دچار عدم تعادل و احساس ضعف در بدن را داشتید بلافاصله تمرین را متوقف کنید.
  5. همواره گرم کردن ( Warm Up ) و سرد کردن ( Cool Down ) با سرعت های پایین صورت بگیرد. این دو عمل باعث می شود ضربان قلب شما به آرامی بالا یا پایین رفته و به صورت ناگهانی نباشد، چراکه باعث بروز تپش قلب و در دراز مدت باعث بیماری های قلبی می شود.
  6. در هنگام دویدن از گرفتن دستگیره خودداری کنید چراکه باعث افزایش شانس آسیب دیدگی شما می شود ودر صورتی که نمی توانید بدون گرفتن آن بدوید سرعت شما نامناسب است. اگر مبتدی هستید میتوانید با سرعت پایین روی تردمیل حرکت کنید تا نیاز به گرفتن دسته ها را نداشته باشید و یا دسته ها را برای مدت کوتاه نگه دارید سعی کنید با تمرین بتوانید بدون گرفتن دسته بر روی تردمیل راه بروید.
  7. از اشتباهات شایع در حین دویدن روی تردمیل کوتاه کردن قدم ها و تندتر کردن سرعت قدم ها ( Over Striding ) به علت استرس ناشی از افتادن از روی دستگاه است که باید از آن اجتناب کرد.
  8. همواره سعی شود که فرود پا بجای پاشنه بر روی سینه پا باشد. برای این مهم ، تمرکز را فراموش نکنید. با تمرین میتوانید این کار را انجام دهید.
  9. از آنجا که جهت حرکت تردمیل به سمت عقب و جهت حرکت پای شما به سمت جلو است همواره سعی کنید برای جلوگیری از ایجاد نیروی مخالف ( Shearing Force ) روی مچ و زانوها فرود پاها تقریبا در زیر مرکز ثقل بدنتان باشد و خیلی جلوتر از بدن، پاهایتان فرود نیاید. در غیر این صورت باعث عدم تعادل شخص می شود.
  10. مرتبا برنامه سرعت وشیب دستگاه را تغییر دهید تا بدنتان به یکنواختی دستگاه عادت نکند.
  11. هرگز ناگهان در حین دویدن از دستگاه پایین نیایید. این عمل باعث ایجاد شوک در بدن شما می شود زیرا ضربان قلب شما بالا بوده و تمامی عضلات و اندام های شما در حال حرکت می باشند و توقف ناگهانی خطر بروز بیماری را افزایش می دهد.
  12. از دویدن طولانی مدت بر روی شیب های بالاتر از ۶-۷ خودداری کنید و حتما بعد از حدود ۵ دقیقه شیب را کاهش دهید تا از فشار مضاعف بر روی کمر و زانوها خودداری کنید. البته پیاده روی های قدرتی بر روی شیب های بالا مشکلی در پی نخواهد داشت. مگر افرادی که در طولانی مدت و به صورت حرفه ای ورزش می کنند که روند کار آن ها کمی متفاوت تر است. در ابتدا اصلا نیاز نیست از شیب های بالا استفاده کنید بعد از کمی تمرین می توانید شیب را تغییر دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *